Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΛΙΒΑΣ - ΑΟ.ΜΕΛΑΜΠΩΝ 6-1

 Μου είναι λίγο δύσκολο να γράψω και να προσπαθήσω να δικαιολογήσω και αυτή την βαριά ήττα, θεωρώ ότι θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο και μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε το δρόμο μας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ενεργών ποδοσφαιρικών δελτίων που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι κάτι διαφορετικό ίσως θα μπορούσε να γίνει φέτος. Από κάποιους ελπίζαμε ίσως ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά αλλά όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, δεν γίνεται(πολύ θα ήθελα να κάνω λάθος) τίποτα !!!

Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα μας απογοητεύει όλους. Όμως η βοήθεια έρχεται από λίγους παλιούς ποδοσφαιριστές (μαχητές) και αρκετούς μικρούς(ταλαντούχους) που προσπαθούν με ατελείωτες δυνάμεις και αγωνιστικό πνεύμα να κρατήσουν την ομάδα όρθια και τους ευχαριστούμε για αυτό. Από τη πλευρά της η διοίκηση υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει και θα ψάξει να βρει τους κατάλληλους παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας  και να φανεί αντάξια των περιστάσεων.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα  στάθηκε καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου και προσπάθησε να μοιράσει τις εντυπώσεις δημιουργώντας κάποιες όμορφες φάσεις και κυκλοφορώντας πολύ σωστά και γρήγορα την μπάλα.